.

.

Vânzare
Progo Ultra Absorbant din Microfibra Lavete pentru LCD/LED TV, Laptop, Ecran de Computer, iPhone, iPad și Mai mult. (6 Pack)

Progo Ultra Absorbant din Microfibra Lavete pentru LCD/LED TV, Laptop, Ecran de Computer, iPhone, iPad și Mai

RON 19.80

Din mărfuri
Es accesible al encargo

Perfect pentru Flat Panel TV, Monitoare și alte uz Casnic, Auto și Marin Suprafețe.De asemenea, pentru poloneză Placate cu Metale, Lentile, Electrocasnice, Electronice și Sticlă.Dimensiune : 12 inch x 12 inch.Pachetul include 6 buc pachet.Progo Ultra Absorbant din Microfibra Lavete sunt perfecte pentru curățarea suprafețelor delicate.Aceste high-tech microfibra lavete prinde de murdărie, grăsime, praf și murdărie și se fixează pe ele.Utilizați aceste haine pentru a curăța aproape orice suprafață dură în jurul dumneavoastră acasă sau de la birou, inclusiv computere, monitoare și spațiu de lucru domenii.Reutilizarea de peste si peste de către pur și simplu le-a aruncat în spălătorie și de spălare-le cu hainele tale. 6 Pack.

Proprietăți de bază

De asemenea, cumpără cu acest produs.
RON 26.86

Șervețele de curățare pentru eliminarea termică compuși, cum ar fi Noctua NTH2 și NTH1 Ideal pentru curățarea suprafeței de contact dintre radiator de calduradistribuitor de Cpuuri